Choď na obsah Choď na menu

1.kapitola

4. 3. 2015

 

 

 

 

 

"Ty si sa načisto zbláznila Gin! Toto si predsa na seba nemôžem obliecť." Zdesene zalapala po dychu Hermiona, keď pred ňu Ginny hodila šaty, ktoré si mala obliesť na svadbu jej najstaršieho brata Billa.

"Hermiona, zbav sa už konečne tých tvojich morálnych zásad. Začína to byť otravné. Tie šaty sú sexy a myslím si, že svet je pripravený vidieť tvoje dokonalé nohy. Nechcem počuť ani slovo!" zakryla jej rukou ústa, keď sa opäť snažila namietať voči síce krásnym no odvážnym šatám.

"Fajn.! Zrevala naštvane na spokojnú Ginny a naduto sa vybrala so šatami do kúpeľne, kde sa chystala nachystať na svadbu. Ginny si so spokojným úsmevom sadla na posteľ a preložila si ruky na hrudi. Bola už nachystaná. Ohnivé vlasy mala zviazané do copu a pri každom jej pohybe to vyzeralo akoby ju sprevádzala záplava plameňov. Na sebe mala obyčajné čierne šaty do polky stehien a dlhý krk jej skrášľoval jemný náhrdelník v tvare ohnivej strely, ktorú dostala na narodeniny od Hermiony.

Hermiona zdesene vydýchla keď sa obzrela v zrkadle. Musela uznať, že jej to pristalo ale cítila sa takmer ako nahá, no bola si istá, že Ginny jej nedovolí prezliecť sa.

"Tu je moja kráska." zapískala keď Hermiona vosla do izby s rozzúrených výrazom v tvári.

"Ale netvár sa tak kyslo. Za toto mi raz poďakuješ, drahá." zachichotala sa a už ťahala Hermionu dolu do obývačky, kde sa to hmýrilo ľuďmi. Vonku pred domom bol nachystaný obrovský stan. Z každej strany sa primietňovali nový hostia a veselá vrava sa ozývala z každého rohu.

 

 

Bill nervózne pochodoval pred dverami jeho domu a mädlil si ruky od nervozity.

"Nechystáš sa zamdlieť, však nie?" ozval sa z poza neho hlas jedného z jeho bratov, presnejšie Freda. Bill sa nervózne zasmial.

"To som si naplánoval až po obrade."

"Braček, upokoj sa. Je to tá pravá. O tomto niektorí snívajú celý život."

Bill prikyvoval ako o dušu a usmial sa na brata. Chcel niečo povedať kď v tom z domu vyšli dve mladé ženy. Fred doširoka otvoril oči a hľadel na Hermionu vedľa jeho sestry. Teda aspoň si myslel že je to Hermiona. Bola nádherná. Jemné vlnité vlasy jej splývali vzadu na chrbte a krásne hnedé oči jej žiarili. Tvár jej skrášľovala jemná červeň v lícach a nádherný úsmev, ktorým na Rokforte pomotala hlavu nejednému chlapcovi. Samozrejme, všimol si, že malé bystré dievčatko už vyrástlo v mladú ženu ale neuvedomoval si aká kráska sa z nej stala.

"Hermiona, vyzeráš úžasne." povedal Bill slová, ktoré mal Fred na jazyku. Hermiona sa začervenala a sklopila hlavu.

"Vďaka, Bill. Si pripravený?"

Bill zahučal a prikývol. "Myslím, že hej."

"Tak dobre, braček. Poď, ideme ťa zosobášiť." Zaškerila sa Ginny a skupinka sa vybrala do hlavného stanu, kde už všetci hostia čakali. Mladý pár čarodejníkov si vzájomne vyznávali lásku a zasnene si hľadeli do očí.

 

 

Obrad bol prekrásny. Hermiona sa musela priznať, že jej vyhŕklo pár sĺz. Tak trochu Fleur závidela. Aj ona túžila raz stretnúť takú lásku

"Čo tu sedíš tak sama?" ozval sa spoza nej známy hlas a Hermiona sa pousmiala.

"To isté sa môžem spýtať teba." Fred si k nej prisadol a usmial sa na ňu, pričom sa mu v očiach zaiskrilo.

"Ako sa ti darí?" spýtal sa jej so záujmom.

"Celkom fajn. Rozhodla som si, ž po tomto roku na Rokforte hneď po promócií si spravím lekársky kurz. A ty? Ako ti idú obchody?"

"Skvele ako stále. Mala by si ma prísť pozrieť." žmurkol na ňu mladý muž a v duhu zajasal keď Hermiona sčervenela.

"Fajn. Prídem."

"A tak, môžeme zájsť na večeru."

"Mám to brať ako rande?" spýtala sa Hermiona s úškrnom na tvári. Fred sa zasmial a jeho tvári to dodalo ešte pôvabnejší výzor.Páčilo sa jej ako sa mu stále rozožiarili oči.

"Flirtuješ so mnou?" Tentoraz sa zasmiala Hermiona.

"Ale kdeže. U mňa nemáš šancu Weasley." Ani si neuvedomila ako sa jej sním dobre zhováralo. Takto tam sedeli ešte aspoň hodinu. Pili šampanské, veselo sa smiali a rozobrali už takmer každú tému.

"Poď si zatancovať." ani nečakal na jej odpoveď a už ju ťahal do stredu parketu, kde sa mu zvalila do náručia a veselú, živú pieseň nahradila pomalá. Parket sa zaplnil párikmi ktorí, si zamilovane hľadeli do očí. Hermiona si o neho oprela hlavu a vdýchla jeho vôňu. Bola ťažká no príjemná. Bolo jej sním dobre. Pri tlkote jeho srdca takmer zabudla, že je uprostred parketu plného ľudí na svadbe jeho brata.

 

 

 

"Je tu krásne." povedala Hermiona neskôr keď ju Fred zobral na jeho tajné miesto z detstva. Boli uprostred čistinky na kopci odkiaľ bol dokonalý výhľad na celú dedinu. Noc bola teplá. Obloha posiata hviezdami a ona na ňu hľadela zatiaľ čo sa mu opierala o rameno.

"Ja viem." zašepkal po tichu aby nenarušil tento okamih. Pozrel sa na ňu. Chcel ju, Tak veľmi ju chcel. Pomaly sa k nej otočil a zadíval sa jej do očí. Cítil ako sa jej zrýchlil dych keď sa k nej naklonil. Chytil jej tvár do dlaní a jemne ju pobozkal na mäkké pery, ktoré tak túžil ochutnať. Cítil ako sa pod ním zatriasla ale bozk mu opätovala. Tlak sa stupňoval a z jemného bozku sa stala hra jazykov. Lepili sa na seba akoby chceli splynúť. Ani sa nenazdali ako a už sa premiestnili do Fredovho bytu v Londýne. Obaja červení od túžby dopadli na posteľ, kde zo seba doslova strhli oblečenie a oddali sa jeden druhému.

 

 

 

 

Hermiona sa ráno zobudila s boľavou hlavou od toľkého šampusu čo včera vypila. Zrazu si všimla ruku prehodenú cez jej nahé telo a chytila ju panika. Rozpamätala si na noc a na to čo s Fredom spravili. Zdesene sa na neho obzrela no on pokojne spal s jemným úsmevom na tvári. Zatiaľ čo sa ten idiot usmieval zo spánku Hermiona v duchu šalela. Jemne zo seba zložila jeho ruku, dávajúc si pozor aby ho nezobudila a rýchlo sa obliekla. S hlasným puknutím sa odmiestnila do Brlohu. Vybehla hore do izby, kde ju čakal Ginny.

"Kde si dopekla bola celú noc?!" vybuchla hneď ako jej kamarátka otvorila dvere. Hermiona sa biela od zdesenia zviezla na zem popri dverách a dala si hlavu medzi kolená aby potlačila úzkosť, ktorá ju celú pohltila.

"Čo sa stalo, Mia?" Ginny si so strachom sadla vedľa skrúšenej kamarátky, ktorá hlasno dýchala.

"Hermiona!" Ginny zvýšila hlas, pretože ju už začala poriadne desiť.

"Vyspala som sa s tvojím bratom." Rýchlo zo seba vychrlila Hermiona a zakvílila. Ginny  prudko vdýchla a prekvapene kúlila oči na Hermionu, ktorá nedočkavo očakávala jej reakciu.

"S Ronom?" zašepkala po tichu. Hermiona jemne pokrútila hlavou.

"S Fredom."

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Eugenegom - seo writing services f55zqo

4. 4. 2023 22:32


Perfectly expressed without a doubt. .
buy custom essay online https://essaypromaster.com thesis doctoral https://cheapessaywriteronlineservices.com

mami - :-)

9. 3. 2015 22:52

Hermiona do toho nejak rýchlo hupla...ani sa nečudujem, že ju ráno prepadla panika.

Kristen - Hm

8. 3. 2015 20:36

Milujem hoci aký pár s Fredom! Boduješ dievča! Som zvedavá čo bude ďalej idem na ďalšiu kapitolu

akinom - :D

7. 3. 2015 21:23

Som rada že si začala písať poviedku na tento pár pretože sa mi veľmi páči .
Určite pokračuj a čo najrýchlejšie lebo ma ten koniec zabije :D :P